Skip to main content

Prijzen

De izili tarieven zijn afgestemd op je bedrijfsactiviteit (via je nacebel code) en op je aantal relevante personeelsleden in VTE (in principe alle bedienden op de eigen payroll, al zijn gemotiveerde afwijkingen mogelijk). Meer uitleg over de tariefcategorieën en de notie “relevante VTE”, vind je in de Innings- en tariferingsregels van Reprobel (art. 5 § 3 en 6).

 

izili tarieven vanaf referentiejaar 2023 (per referentiejaar, BTW 6% exclusief)
Tariefcategorie 1

€ 40

Tariefcategorie 2

€ 46

Tariefcategorie 3

€ 52

Tariefcategorie 1

€ 58

Tariefcategorie 2

€ 75

Tariefcategorie 3

€ 98

Tariefcategorie 1
€ 29 basisvergoeding 
+ €14 per relevante werknemer in VTE
Tariefcategorie 2
€ 29 basisvergoeding
+ €20 per relevante werknemer in VTE
Tariefcategorie 3
€ 29 basisvergoeding
+ €29 per relevante werknemer in VTE

€ 15 per administratieve of gelijkwaardige VTE

€ 17 per administratieve of gelijkwaardige VTE

Tariefcategorie I (private sector): bv. klassieke industrie, retail, transport en logistiek, uitzendarbeid, agrarische en voedingssector, horeca- en reissector, verzorgingssector (excl. medische vrije beroepen)…
Tariefcategorie II (private sector): bv. (bio)farmaceutische sector; financiële sector; consultancysector; sociale secretariaten; professionele opleidingen met winstoogmerk; creatieve, informatie- en reclamesector met inbegrip van marktonderzoek, loterijen en kansspelen; boekhouders, accountants en bedrijfsrevisoren; architecten; ingenieurs en certificeringsdiensten; medische vrije beroepen; federaties en bonden; commerciële laboratoria en onderzoekscentra
Tariefcategorie III (private sector): juridische vrije beroepen (bv. advocaten, notarissen, gerechtsdeurwaarders) en soortgelijke juridische dienstverlening (bv. juridische consultants / freelancers, merken- en patentenbureaus…)

De izili tarieven per relevante VTE zijn gebaseerd op het Ministerieel Besluit met de gestandaardiseerde vergoedingen voor reprografie, waarop een objectieve toeslag werd toegepast voor digitaal gebruik onder de izili licentie.

De izili factuurvoorwaarden vind je hier.

Meer dan 50 sectorakkoorden

Als je via je sectororganisatie een promocode hebt ontvangen, dan krijg je een aantrekkelijk korting op het izili tarief. Teken je voor de eerste keer in op izili, dan krijg je er van ons nog eens extra korting bovenop.

Meer info

De izili tarieven

De izili tarieven worden op voorhand gecontroleerd door de Controledienst voor de Beheersvennootschappen bij de FOD Economie (artikel XI.272 van het Wetboek van Economisch Recht). Onze licentietarieven zijn gebaseerd op een beperkte toeslag voor digitaal gebruik bovenop de standaardtarieven voor fotokopies die bij Ministerieel Besluit zijn vastgelegd.